11 mei, Baarn

Beste Beautiful People,

Ik ben blij je te mogen berichten dat Huidstudio Beautiful People vanaf vandaag (11 mei) geopend is voor behandelingen. Uitsluitend op afspraak.
De overheid heeft aangegeven dat het – met inachtneming van de juiste voorwaarden – weer veilig en verantwoord is om naar de schoonheidsspecialist te gaan.

Om de gezondheid en veiligheid van mijn cliënten en mezelf te kunnen waarborgen werk ik volgens de RIVM richtlijnen: COVID-19 Hygiëneprotocol schoonheidsspecialisten en ik volg adviezen op van de ANBOS

Hygiëneprotecol Huidstudio Beautiful People:

De nieuwe 1,5 meter samenleving is voor ons allemaal nieuw. Daarom leg ik graag uit welke maatregelen ik hanteer in mijn salon:

Voordat u van huis vertrekt moet u de ‘Gezondheidscheck voor cliënten’ doorlopen. Zie hieronder: Deze poster hangt ook op de deur bij de ingang.

  1. De ingang is tijdelijk verplaatst naar de zij ingang. Dat is tussen Juwelier Sassoon en de Beauty Bar Baarn in. Mijn logo staat op de deur. Op de afgesproken tijd staat de deur open en mag je de gang helemaal doorlopen naar de deur en dan via de trap naar de salon.
  2. De jas kan gelijk beneden aan de trap recht opgehangen worden en dan voordat je in de behandelstoel plaats neemt eerst even bij mijn wasbak je handen wassen.
  3. Heb je het snel koud en/ of ben je gewend om bij mij onder een vliesdeken te liggen? Neem deze dan zelf van huis mee.
  4. Zelf werk ik met een mondkapje, beschermingsbril en waar nodig handschoenen. Zoals jullie weten was ik continu mijn handen.
  5. Na de behandeling mag je weer je handen wassen en afrekenen kan via tikkie of pin.
  6. Ik heb ruime tijd tussen de behandelingen zodat ik hygiënisch alle oppervlaktes en producten die zijn gebruikt kan reinigen en desinfecteren. De deurkrukken worden na elke cliënt gedesinfecteerd. Liever alleen gebruik maken van toilet bij nood.
  7. Helaas ben ik genoodzaakt bij elke behandeling €3,50 extra te rekenen voor de extra hygiëne maatregelen die ik heb moeten nemen.

Heb je vragen? Stel deze gerust: info@huidstudio-beautifulpeople.nl

Ik hoop je binnenkort weer te zien.
Liefs, Renske

Over

Afspraak

U kunt hier direct een afspraak maken. Om alle aandacht te hebben voor behandelingen werkt Beautiful People samen met Treatwell.

Maak direct een afspraak