Gezichtbehandelingen

Maatwerk is mijn kracht!

Bij Huidstudio Beautiful People Baarn zijn de gezichtsbehandelingen van Dermalogica niet standaard. Omdat iedere huid uniek is, en de behoeften van de huid van tijd tot tijd verschilt, werk ik met gezichtsbehandelingen en huidverzorgingadvies op maat.

Iedere behandeling en advies begint met een Face Mapping huidanalyse om vast te stellen wat uw huid op dat moment nodig heeft. U kunt zelf bepalen hoe lang u behandeld wilt worden en uw geboekte tijd kan naar eigen keus en op basis van het advies ingevuld worden. Zo krijgt uw huid wat hij op dat moment nodig heeft.

ProSkin 30

30 minuten | € 42,50
Heeft u een druk bestaan en wilt u in zo kort mogelijke tijd veel resultaat behalen kiest u dan voor de ProSkin 30. Een korte gezichtsbehandeling waar alles draait om exfolieren en huidverbetering.

ProSkin 45

45 minuten | € 57,50
Voorbeeld indeling van een behandeling: Dubbele reiniging, exfoliatie aangepast op uw huidtype, eventueel onzuiverheden verwijderen, masker en verzorging.

ProSkin 60

60 minuten | € 69,50
Voorbeeld indeling van een behandeling: Dubbele reiniging, exfoliatie aangepast op uw huidtype, eventueel onzuiverheden verwijderen, masker, massage schouder nek en verzorging.

ProSkin 75

75 minuten | € 84,50
Voorbeeld indeling van een behandeling: Dubbele reiniging, exfoliatie aangepast op uw huidtype, eventueel onzuiverheden verwijderen, ontspannende gezichtsmassage, masker, massage schouder nek en verzorging.

ProSkin 90

90 minuten | € 99,50
Voorbeeld indeling van een behandeling: start behandeling met 15 min. rugmassage, dubbele reiniging, exfoliatie aangepast op uw huidtype, eventueel onzuiverheden verwijderen, , ontspannende gezichtsmassage, masker, massage schouder nek en verzorging.

Microdermabrasie MegaPeel behandeling gezicht bij een Dermalogica Skin Treatment

30 minuten | € 39,50
Tijdens een Dermalogica Treatment kunt u ook microdermabrasie toepassen om de intensiteit van de behandeling te vergroten.

Afspraak

U kunt hier direct een afspraak maken. Om alle aandacht te hebben voor behandelingen werkt Beautiful People samen met Treatwell.

Maak direct een afspraak